Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 35 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
3 ст. л. оливкової олії
Гороскоп на сьогодні 20 листопада: успіх на роботі Близнюків, приплив енергії Раків та реалізація планів Козерогів
Українці, готуйтесь і не чекайте до ночі: коли точно вимкнуть світло і як не залишитися без зарядки та чаю
В окріп або холодну воду: як правильно варити пельмені та макарони насправді
В школах пропонують запровадити нові правила: за що суворо каратимуть
350 г помідорів чері
50 г кропу
200 г перлової крупи
1 ч. л. лимонної цедри
180 г сиру фета
Приготування:
1. Розрізаємо навпіл помідори черрі. Дрібно ріжемо кріп (можна використовувати заморожений).
2. Натираємо лимонну цедру. Складаємо помідори в миску разом з кропом і цедрою, додаємо оливкову олію, пів ч. л. солі і перцю. Залишаємо постояти 10 хвилин.
3. Тим часом варимо перловку в підсоленій воді до готовності.
4. Готову кашу висипаємо в друшляк, і змішуємо з помідорами та іншим. Туди ж кришимо фету і знову перемішуємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжного чізкейку з кукурудзяним борошном.