Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 35 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
3 ст. л. оливкової олії
Українці на пенсії зможуть отримувати по 14 000 грн: кому призначать солідні виплати
Гороскоп на сьогодні, 11 червня: хто стане жертвою заздрощів та інтриг
В Україні може зникнути мобільний зв'язок - у ВСУ пояснили причину
Українцям будуть виплачувати дві пенсії одночасно: хто отримає більше грошей
350 г помідорів чері
50 г кропу
200 г перлової крупи
1 ч. л. лимонної цедри
180 г сиру фета
Приготування:
1. Розрізаємо навпіл помідори черрі. Дрібно ріжемо кріп (можна використовувати заморожений).
2. Натираємо лимонну цедру. Складаємо помідори в миску разом з кропом і цедрою, додаємо оливкову олію, пів ч. л. солі і перцю. Залишаємо постояти 10 хвилин.
3. Тим часом варимо перловку в підсоленій воді до готовності.
4. Готову кашу висипаємо в друшляк, і змішуємо з помідорами та іншим. Туди ж кришимо фету і знову перемішуємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжного чізкейку з кукурудзяним борошном.