Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 35 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

3 ст. л. оливкової олії

Популярні новини зараз

Заброньованим почнуть розсилати повістки: хто втратить захист від мобілізації за лічені дні - перелік

Гороскоп на сьогодні, 20 квітня: неділя викликів і рішучості – кому посміхнеться удача, а кого чекають неприємні сюрпризи

Податкова остаточно залізе в гаманці українців: банки почнуть здавати інформацію про рахунки

Пенсіонери можуть оформити надбавку понад 1000 грн: не всі про це знають

Показати ще

350 г помідорів чері

50 г кропу

200 г перлової крупи

1 ч. л. лимонної цедри

180 г сиру фета

Приготування:

1. Розрізаємо навпіл помідори черрі. Дрібно ріжемо кріп (можна використовувати заморожений).

2. Натираємо лимонну цедру. Складаємо помідори в миску разом з кропом і цедрою, додаємо оливкову олію, пів ч. л. солі і перцю. Залишаємо постояти 10 хвилин.

3. Тим часом варимо перловку в підсоленій воді до готовності.

4. Готову кашу висипаємо в друшляк, і змішуємо з помідорами та іншим. Туди ж кришимо фету і знову перемішуємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжного чізкейку з кукурудзяним борошном.