Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
3 яйця
Боржників більше не питатимуть: податкові борги спишуть автоматично
Школяр отримає 5 балів, навіть якщо написав на 9: вчителі включають "суб'єктивність" та занижують оцінки
ПФУ скоротив фінансування пенсій: що чекає на стареньких
Арктичний холод та потужні снігопади: українців попередили про екстремальну зиму
100 г цукру
150 г борошна
100 г вершкового масла
2 ст. л. лимонної цедри
2 ст. л. апельсинової цедри
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Змащуємо форму для печива мадлен і присипаємо її борошном.
2. Збиваємо разом цукор і яйця до кремової консистенції. Поступово додаємо борошно, потім додаємо масло і терту цедру.
3. Викладаємо тісто у форму, залишивши місце для підняття. Випікаємо протягом 12 хвилин, поки не з'явиться золотава скоринка. Виймаємо з форми і охолоджуємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт дієтичної картоплі фрі.