Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
3 яйця
Популярні новини зараз
Показати ще
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
100 г цукру
150 г борошна
100 г вершкового масла
2 ст. л. лимонної цедри
2 ст. л. апельсинової цедри
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Змащуємо форму для печива мадлен і присипаємо її борошном.
2. Збиваємо разом цукор і яйця до кремової консистенції. Поступово додаємо борошно, потім додаємо масло і терту цедру.
3. Викладаємо тісто у форму, залишивши місце для підняття. Випікаємо протягом 12 хвилин, поки не з'явиться золотава скоринка. Виймаємо з форми і охолоджуємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт дієтичної картоплі фрі.