Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 5
Інгредієнти:
350 г цвітної капусти
Радіти чи плакати: як зміняться пенсії у 2026 році
Боржників більше не питатимуть: податкові борги спишуть автоматично
Школяр отримає 5 балів, навіть якщо написав на 9: вчителі включають "суб'єктивність" та занижують оцінки
Мобілізація та оголошення у розшук: на кого полюватимуть ТЦК у жовтні 2025
35 г зеленого лука
2 морквини
4 ст. л. вершкового масла
1 л курячого бульйону
сіль і перець за смаком
200 мл вершків
Приготування:
1. Миємо й нарізаємо овочі. У каструлі розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому овочі.
2. З бульйону дістаємо шматочки курки. Бульйон доводимо до кипіння. Заливаємо смажені овочі, решту бульйону ставимо в бік. Овочі тушкуємо на повільному вогні під закритою кришкою 10-15 хвилин.
3. Збиваємо блендером весь вміст в пюре. Додаємо бульйон, що залишився, шматочки вареної курки і доводимо до кипіння.
4. Далі додаємо вершки, солимо і перчимо за смаком і знімаємо з вогню.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт низькокалорійної піци.