Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 5

Інгредієнти:

350 г цвітної капусти

Популярні новини зараз

Гороскоп на сьогодні, 12 червня: хто стане жертвою підступності та обману а у кого зруйнуються фінансові плани

Українців позбавлять важливої виплати: кому більше не буде допомагати держава

Українки масово розривають сім'ї, щоб отримати громадянство ЄС

Українцям необхідно встановити прилад за 23 тис. грн: у "Нафтогазі" терміново звернулися до споживачів

Показати ще

35 г зеленого лука

2 морквини

4 ст. л. вершкового масла

1 л курячого бульйону

сіль і перець за смаком

200 мл вершків

Приготування:

1. Миємо й нарізаємо овочі. У каструлі розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому овочі.

2. З бульйону дістаємо шматочки курки. Бульйон доводимо до кипіння. Заливаємо смажені овочі, решту бульйону ставимо в бік. Овочі тушкуємо на повільному вогні під закритою кришкою 10-15 хвилин.

3. Збиваємо блендером весь вміст в пюре. Додаємо бульйон, що залишився, шматочки вареної курки і доводимо до кипіння.

4. Далі додаємо вершки, солимо і перчимо за смаком і знімаємо з вогню.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт низькокалорійної піци.