Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г картоплі

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

500 г м'ясного бульйону

2 ст. л. соєвого соусу

100 г сметани

100 мл вершків

50 г вершкового масла

300 г білого хліба

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Картоплю варимо в м'ясному бульйоні і подрібнюємо в блендері.

2. Вливаємо в пюре сметану і вершки. Підігріваємо але не кип'ятимо.

3. Додаємо соєвий соус і вершкове масло. Солимо і перчимо.

4. Подаємо суп разом з грінками, обсмажені на вершковому маслі.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт смажених курячих сердечок.