Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г курячих сердечок
Радіти чи плакати: як зміняться пенсії у 2026 році
Школяр отримає 5 балів, навіть якщо написав на 9: вчителі включають "суб'єктивність" та занижують оцінки
Лист-пастка від ТЦК: повістки тепер приходять так, що відкрутитись буде неможливо
Пенсіонерам заборонили одночасно отримувати зарплату та пенсію: кого стосується
1 головка цибулі
1 морква
1 склянку води
½ склянки рослинного масла
Приготування:
1. Сердечка ретельно промиваємо під проточною водою. Розігріваємо в сковороді олію і обсмажуємо в ній сердечка протягом 5-7 хвилин. Коли утворюється скориночка, наливаємо пів склянки води і тушкуємо 15-20 хвилин, регулярно помішуючи.
2. Очищаємо цибулю та моркву і нарізаємо тонкими півкільцями. Коли майже вся вода випарується, доливаємо 2 ст. л. масла і висипаємо в сковороду овочі. Все перемішуємо і обсмажуємо протягом 5-7 хвилин. Солимо й додаємо приправи за смаком.
3. Подаємо страву відразу ж, поки гаряче.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт яйця в кошику.