Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г курячих сердечок

Популярні новини зараз

В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту

Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві

Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень

Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ

Показати ще

1 головка цибулі

1 морква

1 склянку води

½ склянки рослинного масла

Приготування:

1. Сердечка ретельно промиваємо під проточною водою. Розігріваємо в сковороді олію і обсмажуємо в ній сердечка протягом 5-7 хвилин. Коли утворюється скориночка, наливаємо пів склянки води і тушкуємо 15-20 хвилин, регулярно помішуючи.

2. Очищаємо цибулю та моркву і нарізаємо тонкими півкільцями. Коли майже вся вода випарується, доливаємо 2 ст. л. масла і висипаємо в сковороду овочі. Все перемішуємо і обсмажуємо протягом 5-7 хвилин. Солимо й додаємо приправи за смаком.

3. Подаємо страву відразу ж, поки гаряче.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт яйця в кошику.