Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
4 яйця
Кінець зовсім близький: війна в Україні може закінчитися за кілька місяців, - експерт
У школах та дитсадках з'являться нові уроки: чого навчатимуть та до якого віку
Соцвиплати скасують: хто більше не отримає грошей
Без “Петровичів” і “Іванівн”: українські школи переходять на нові правила спілкування
1 банка згущеного молока
½ ст. л. оцту
борошно за смаком
½ ч. л. соди
Приготування:
1. Змішуємо разом яйця, згущене молоко, гашену соду і борошно, щоб вийшло тісто.
2. Розкачуємо тісто в джгут діаметром 2-3 см, розрізаємо на невеликі шматочки, скачуємо з них кульки і обсмажуємо у великій кількості соняшникової олії.
3. Виймаємо пончики шумівкою. Даємо стекти маслу і потім, занурюємо кожен пончик в цукрову пудру.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт горбуші, запеченої у фользі.