Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 10
Інгредієнти:
100 г борошна
Заборони Великодня-2025: як не порушити святість свята 20 квітня
Гороскоп на сьогодні, 20 квітня: неділя викликів і рішучості – кому посміхнеться удача, а кого чекають неприємні сюрпризи
Гороскоп на сьогодні, 19 квітня: субота непередбачуваних змін і несподіваних зустрічей
Старі квартири обкладають податком: українці скоро отримають листи
100 г цукру
1 ст. л. пекарського порошку
50 г фісташок
1 яйце
50 г лимонної цедри
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 180 градусів. З'єднуємо борошно, цукор і пекарський порошок. Додаємо яйце і перемішуємо. Додаємо очищені несолоні фісташки і лимонну цедру. Ретельно перемішуємо.
2. Замішуємо тісто і формуємо довгий джгут, кладемо на змащений маслом деко. Злегка притискаємо зверху і запікаємо 20 хвилин до готовності.
3. Охолоджуємо протягом 10 хвилин, нарізаємо по діагоналі на 10 смужок і запікаємо ще 10 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки по-італійськи.