Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
400 г пасти феттучині
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
300 г очищених варених креветок
200 мл вершків
2 ст. л. оливкової олії
25 г вершкового масла
1 ст. л. борошна
3 ст. л. тертого пармезану
1 ст. л. рубаної петрушки
щіпка базиліка
Приготування:
1. Воду доводимо до кипіння, солимо, кидаємо туди креветки і варимо протягом 5-6 хвилин. В цей же час на сковороді обсмажуємо борошно на вершковому маслі, потім додаємо петрушку і уварюємо на третину.
2. Креветки приготовлені перекладаємо в чашку і даємо охолонути. В ту ж воду закидаємо феттучині і варимо по інструкції. Висипаємо в друшляк.
3. Очищаємо креветки, більшу частину кладемо в сковороду з оцтом,в неї ж відправляємо феттучині. Додаємо сухий базилік, гріємо хвилину і кладемо на тарілки.
4. Прикрашаємо залишками креветок, листям базиліка і гілочкою петрушки. За бажанням посипаємо пармезаном.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячої печінки з медовою цибулею.