Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 45 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
1 баклажан
Гороскоп на сьогодні 10 червня: плітки близнюків, помилки дів та розчарування риб
Українцям необхідно встановити прилад за 23 тис. грн: у "Нафтогазі" терміново звернулися до споживачів
В Україні може зникнути мобільний зв'язок - у ВСУ пояснили причину
Головне за 7 червня: українцям скасовують виплати, ТЦК відмовляються від "бусифікації", а українцям підняли тарифи
1 кабачок
1 червоний солодкий перець
1 червоний лук
1 зубчик часнику
1 ст. л. оливкової олії
200 г помідорів
175 г пасти
2 ст. л. зеленого базиліка
сіль за смаком
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Всі овочі нарізаємо кубиками, а цибулю кільцями. Викладаємо овочі (окрім помідорів) у форму, збризкуємо оливоквым маслом, злегка солимо. Випікаємо в духовці близько 20 хвилин.
2. Тим часом помідори ріжемо хрест-навхрест, обдаємо окропом і знімаємо шкіру. Далі нарізаємо часточками. Через 20 хвилин додаємо до овочів і готуємо ще 10 хвилин.
3. Варимо пасту по інструкції. Відкидаємо на дуршлаг, залишивши трохи рідини.
4. Тепер змішуємо у великій мисці пасту, бульйон з-під пасти, овочі і подрібнений базилік. Перемішуємо й подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт горбуші, запеченої у фользі.