Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 45 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
1 баклажан
На межі виживання кожен третій пенсіонер: які результати дала індексація
Податкова остаточно залізе в гаманці українців: банки почнуть здавати інформацію про рахунки
Пенсіонерів обкладуть податками: у кого держава забиратиме частину виплат
Зміни у мобілізації з 1 травня: Генштаб оголосив про важливе нововведення
1 кабачок
1 червоний солодкий перець
1 червоний лук
1 зубчик часнику
1 ст. л. оливкової олії
200 г помідорів
175 г пасти
2 ст. л. зеленого базиліка
сіль за смаком
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Всі овочі нарізаємо кубиками, а цибулю кільцями. Викладаємо овочі (окрім помідорів) у форму, збризкуємо оливоквым маслом, злегка солимо. Випікаємо в духовці близько 20 хвилин.
2. Тим часом помідори ріжемо хрест-навхрест, обдаємо окропом і знімаємо шкіру. Далі нарізаємо часточками. Через 20 хвилин додаємо до овочів і готуємо ще 10 хвилин.
3. Варимо пасту по інструкції. Відкидаємо на дуршлаг, залишивши трохи рідини.
4. Тепер змішуємо у великій мисці пасту, бульйон з-під пасти, овочі і подрібнений базилік. Перемішуємо й подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт горбуші, запеченої у фользі.