Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

1,5 кг яловичини

Популярні новини зараз

Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Показати ще

2 головки цибулі

оливкова олія за смаком

6 яєць

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Нарізаємо дрібно м'ясо. Цибулю подрібнюємо в блендері. Потім все змішуємо, додаємо сіль і перець за смаком.

2. Ліпимо біфштекси діаметром 7 см. Обсмажуємо на добре нагрітій сковороді з оливковою олією. За 5 хвилин до готовності накриваємо кришкою.

3. Готуємо яєчню щоб жовтки залишилися цілими.

4. Викладаємо м'ясо на тарілку, на кожну кладемо по яєчні.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт брокколі з вершками і пармезаном.