Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
1,5 кг яловичини
Українцям необхідно встановити прилад за 23 тис. грн: у "Нафтогазі" терміново звернулися до споживачів
Пенсіонерам приготували підвищення: хто отримає прибавку у 10%
Можуть мобілізувати з інвалідністю: коли ТЦК не зробить вийнятків
Клієнти на межі бунту: ПриватБанк стягує комісію за відсутність операцій по карті
2 головки цибулі
оливкова олія за смаком
6 яєць
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. Нарізаємо дрібно м'ясо. Цибулю подрібнюємо в блендері. Потім все змішуємо, додаємо сіль і перець за смаком.
2. Ліпимо біфштекси діаметром 7 см. Обсмажуємо на добре нагрітій сковороді з оливковою олією. За 5 хвилин до готовності накриваємо кришкою.
3. Готуємо яєчню щоб жовтки залишилися цілими.
4. Викладаємо м'ясо на тарілку, на кожну кладемо по яєчні.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт брокколі з вершками і пармезаном.