Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 капуста брокколі

Популярні новини зараз

Заброньованим почнуть розсилати повістки: хто втратить захист від мобілізації за лічені дні - перелік

Заборони Великодня-2025: як не порушити святість свята 20 квітня

Повістки посиплються прямо в SMS: звідки українцям чекати несподіванок окрім ТЦК

Зміни у мобілізації з 1 травня: Генштаб оголосив про важливе нововведення

Показати ще

240 мл вершків

2 головки часнику

¼ ч. л. мускатного горіха

3 ст. л. тертого сиру пармезан

¼ ч. л. чорного меленого перцю

½ ч. л. лимонного соку

¼ ч. л. солі

Приготування:

1. Очищаємо капусту від стебел і нарізаємо. Варимо в киплячій воді протягом 4-6 хвилин, поки брокколі не стануть м'якими. Потім кладемо в друшлаг і промиваємо холодною водою.

2. На повільному вогні доводимо до кипіння вершки, часник, мускатний горіх, сіль і перець.

3. Додаємо брокколі і варимо ще близько 2 хвилин, постійно помішуючи і перетворюючи брокколі в пюре.

4. Знімаємо каструлю з плити, вмішуємо пармезан і лимонний сік.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки по-італійськи.