Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
50 г вершкового масла
Терміново перевіряйте свої гаманці: Нацбанк вилучає з обігу низку купюр
Школи змінюють правила: що чекає на учнів та батьків з 1 вересня 2025 року
Дожити до надбавки: з якого віку пенсіонери можуть отримати спецдоплати
Важливі зміни у переказах на картки: що впроваджують
4 яблука
200 г цукру
200 г сметани
150 г пшеничного борошна
2 яйця
5 г розпушувача
сіль за смаком
Приготування:
1.Очищаємо яблука від шкіри, нарізаємо на шматочки і обсмажуємо на сковороді з вершковим маслом і 100 г цукру.
2. У мисці змішуємо цукор, борошно, сметану, яйця, розпушувач і щіпку солі.
3. Викладаємо яблука и форму для випічки, а зверху заливаємо тісто.
4. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Випікаємо тарт протягом 30 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт хрустких яєчних грінок.