Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 35 хвилин

Порції: 10

Інгредієнти:

1 пучок чебрецю

Популярні новини зараз

Школяр отримає 5 балів, навіть якщо написав на 9: вчителі включають "суб'єктивність" та занижують оцінки

Ціни впали, але ненадовго: якими овочами варто закуплятися на зиму

Лист-пастка від ТЦК: повістки тепер приходять так, що відкрутитись буде неможливо

Хто має право на частку у спадку навіть попри заповіт

Показати ще

1 ст. л. чорного перцю

1 лавровий лист

1,399 кг картоплі

2 ст. л. морської солі

5 зубчиків часнику

4 склянки вершків

¼ склянки хрону

180 г тертого сиру пармезан

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Змащуємо маслом прямокутну форму для випічки.

2. У маленький шматочок марлі завертаємо чебрець, перець і лавровий лист.

3. У глибокій сковороді змішуємо нарізану картоплю, сіль, зубчики часнику і вершки. Додаємо марлю з травами. Доводимо до кипіння, потім зменшуємо вогонь і варимо приблизно 10 хвилин, щоб картопля стала м'якою.

4. Виймаємо марлю з травами і часник. Додаємо хрін.

5. Викладаємо картоплю в соусі в форму, вирівнюємо і посипаємо сиром.

6. Запікаємо до золотистої скоринки приблизно 30-40 хвилин. Залишаємо охолонути на 15 хвилин і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт найніжніших тюфтельок з тріски.