Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 2 години 15 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г яловичої печінки
Українцям будуть виплачувати дві пенсії одночасно: хто отримає більше грошей
Можуть мобілізувати з інвалідністю: коли ТЦК не зробить вийнятків
Головне за 7 червня: українцям скасовують виплати, ТЦК відмовляються від "бусифікації", а українцям підняли тарифи
Хворі стають здоровими: українцям масово анулюють діагнози - ВЛК закінчується повістками
2 головки цибулі
700 г шпику
1 ст. л. чорного перцю горошком
2 гвоздики
Приготування:
1. Викладаємо дно і стінки форми тонко нарізаним шпиком.
2. Далі нарізаємо печінку невеликими шматками і кладемо в сотейник. Зверху кладемо нарізану цибулю, перець і гвоздику. Весь вміст закриваємо шпиком.
3. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо приблизно 2 години.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт хлібних паличок з маком.