Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 2 години 15 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г яловичої печінки
У шкільних їдальнях переписали меню: як відтепер годуватимуть дітей
Ціни впали, але ненадовго: якими овочами варто закуплятися на зиму
ТЦК дісталися і жінок: хто опиниться у списках штрафників
Пенсіонерам заборонили одночасно отримувати зарплату та пенсію: кого стосується
2 головки цибулі
700 г шпику
1 ст. л. чорного перцю горошком
2 гвоздики
Приготування:
1. Викладаємо дно і стінки форми тонко нарізаним шпиком.
2. Далі нарізаємо печінку невеликими шматками і кладемо в сотейник. Зверху кладемо нарізану цибулю, перець і гвоздику. Весь вміст закриваємо шпиком.
3. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо приблизно 2 години.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт хлібних паличок з маком.