Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

600 г гарбуза

Популярні новини зараз

Після індексації пенсії в Україні насправді зменшилися

Менше пільг і більше вимог: соціальну допомогу платитимуть за новими критеріями

В українців "відіжмуть" землю, а ви і не знатимете – як убезпечити майно

Зміни у мобілізації з 1 травня: Генштаб оголосив про важливе нововведення

Показати ще

600 г свинячої шиї

1 солодкий перець

50 мл винного оцту

щіпка меленого цикорію

1 ст. л. цукру

сіль і перець за смаком

20 мл рослинного масла

100 г сиру

2,5 склянки води

Приготування:

1. Гарбуз очищаємо від грубої шкіри і нутрощів, нарізаємо тонкими ломтиками і тушкуємо приблизно 30 хвилин на повільному вогнф у воді, цукрі і оцті. Після, знімаємо гарбуз з вогню, зливаємо бульйон.

2. Нарізаємо свинину на тонкі скибочки і маринуємо приблизно пів години в маслі з цукром, сіллю і перцем.

3. Свинину кладемо у форму, зверху кладемо гарбуз, нарізаний червоний перець.

4. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо 30 хвилин. Виймаємо і посипаємо тертим сиром. Після цього знову ставимо в духовку, щоб сир перетворився на скоринку.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт картопляного пюре по-мексиканськи.