Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 година 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
600 г гарбуза
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить
Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
600 г свинячої шиї
1 солодкий перець
50 мл винного оцту
щіпка меленого цикорію
1 ст. л. цукру
сіль і перець за смаком
20 мл рослинного масла
100 г сиру
2,5 склянки води
Приготування:
1. Гарбуз очищаємо від грубої шкіри і нутрощів, нарізаємо тонкими ломтиками і тушкуємо приблизно 30 хвилин на повільному вогнф у воді, цукрі і оцті. Після, знімаємо гарбуз з вогню, зливаємо бульйон.
2. Нарізаємо свинину на тонкі скибочки і маринуємо приблизно пів години в маслі з цукром, сіллю і перцем.
3. Свинину кладемо у форму, зверху кладемо гарбуз, нарізаний червоний перець.
4. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо 30 хвилин. Виймаємо і посипаємо тертим сиром. Після цього знову ставимо в духовку, щоб сир перетворився на скоринку.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт картопляного пюре по-мексиканськи.