Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
100 г курячого філе
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
180 г пшеничної локшини
35 г моркви
35 г солодкого перцю
35 г стручкової квасолі
17 г меду
10 г кетчупу
2,75 ст. л. світлого соєвого соусу
1 ч. л. темного соєвого соусу
½ ч. л. рисового оцту
35 г цукру
5 г чилі пасти
1 ст. л. рослинного масла
1 г часнику
1 г імбиру
Приготування:
1. Для соусу змішуємо в сотейнику три чверті ст. л. води, стільки ж світлого соєвого соусу, темний соєвий соус, рисовий оцет, кетчуп і пасту чилі. Ставимо на вогонь, злегка проварюємо, додаємо цукор і мед. Розмішуємо до розчинення. Далі доводимо до кипіння, варимо хвилину і знімаємо з вогню.
2. Нарізаємо філе смужками і маринуємо в останньому соусі 10 хвилин.
3. Варимо макарони до готовності.
4. Моркву і перець нарізаємо. Нагріваємо вок або сковороду, додаємо рослинне масло, трохи часнику і імбиру, додаємо м'ясо. Обсмажуємо до золотавої скоринки, постійно помішуючи. Викладаємо моркву, перець і квасолю. Обсмажуємо, постійно помішуючи 20 секунд. Додаємо локшину і соус, перемішуємо і ще трохи обсмажуємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт смачних малинових пряників.