Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г кіноа

Популярні новини зараз

Боржників більше не питатимуть: податкові борги спишуть автоматично

Небезпечний чай на полицях магазинів: як вибрати якісний напій

Мобілізація та оголошення у розшук: на кого полюватимуть ТЦК у жовтні 2025

Ціни впали, але ненадовго: якими овочами варто закуплятися на зиму

Показати ще

50 мл оливкової олії

3 зубчики часнику

200 г печериць

½ пучка петрушки

1 голівка білої цибулі

500 мл курячого бульйону

Приготування:

1. Обсмажуємо дрібно нарізані печериці на оливковій олії до появи грибного запаху. Додаємо цибулю і смажимо його, поки той не стане м'яким.

2. Додаємо кіноа і подрібнений часник. Обсмажуємо пару хвилин.

3. Заливаємо бульйон і варимо протягом 15 хвилин, постійно помішуючи. Перед самим кінцем додаємо рубану петрушку.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рогаликів з шинкою.