Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г кіноа
Боржників більше не питатимуть: податкові борги спишуть автоматично
Небезпечний чай на полицях магазинів: як вибрати якісний напій
Мобілізація та оголошення у розшук: на кого полюватимуть ТЦК у жовтні 2025
Ціни впали, але ненадовго: якими овочами варто закуплятися на зиму
50 мл оливкової олії
3 зубчики часнику
200 г печериць
½ пучка петрушки
1 голівка білої цибулі
500 мл курячого бульйону
Приготування:
1. Обсмажуємо дрібно нарізані печериці на оливковій олії до появи грибного запаху. Додаємо цибулю і смажимо його, поки той не стане м'яким.
2. Додаємо кіноа і подрібнений часник. Обсмажуємо пару хвилин.
3. Заливаємо бульйон і варимо протягом 15 хвилин, постійно помішуючи. Перед самим кінцем додаємо рубану петрушку.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рогаликів з шинкою.