Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 35 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г гарбуза
На межі виживання кожен третій пенсіонер: які результати дала індексація
Гороскоп на сьогодні, 19 квітня: субота непередбачуваних змін і несподіваних зустрічей
Українцям перерахували субсидії: як дізнатись новий розмір виплат
Мобілізація чоловіків предпенсійного віку: що роблять ТЦК з чоловіками 50+
2 шт. картоплі
50 мл мандаринового соку
20 г коричневого цукру
2 зубчики часнику
1 голівка білої цибулі
50 г вершкового масла
2 ч. л. свіжого імбиру
2 ст. л. гарбузового масла
сіль за смаком
Приготування:
1. Варимо картоплю і гарбуз до м'якості. В цей час додаємо в овочі ложку цукру і сіль. В кінці варіння додаємо сік мандаринів.
2. Поки овочі доходять до стану пюре, дрібно нарізаємо цибулю і часник, натираємо імбир і смажимо, постійно помішуючи, до м'якості.
3. Далі збиваємо все в блендері до стану однорідного пюре.
4. При подачі посипаємо зеленню, прикрашаємо гарбузовим насінням, заправляємо вершками і подаємо з сухарями.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт брауні з сиром і бананами.