Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 35 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г гарбуза
Пенсіонерам приготували підвищення: хто отримає прибавку у 10%
Без скандалів і бусиків: ТЦК переходять на нові правила мобілізації
Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч
Хворі стають здоровими: українцям масово анулюють діагнози - ВЛК закінчується повістками
2 шт. картоплі
50 мл мандаринового соку
20 г коричневого цукру
2 зубчики часнику
1 голівка білої цибулі
50 г вершкового масла
2 ч. л. свіжого імбиру
2 ст. л. гарбузового масла
сіль за смаком
Приготування:
1. Варимо картоплю і гарбуз до м'якості. В цей час додаємо в овочі ложку цукру і сіль. В кінці варіння додаємо сік мандаринів.
2. Поки овочі доходять до стану пюре, дрібно нарізаємо цибулю і часник, натираємо імбир і смажимо, постійно помішуючи, до м'якості.
3. Далі збиваємо все в блендері до стану однорідного пюре.
4. При подачі посипаємо зеленню, прикрашаємо гарбузовим насінням, заправляємо вершками і подаємо з сухарями.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт брауні з сиром і бананами.