Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 35 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г гарбуза

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

2 шт. картоплі

50 мл мандаринового соку

20 г коричневого цукру

2 зубчики часнику

1 голівка білої цибулі

50 г вершкового масла

2 ч. л. свіжого імбиру

2 ст. л. гарбузового масла

сіль за смаком

Приготування:

1. Варимо картоплю і гарбуз до м'якості. В цей час додаємо в овочі ложку цукру і сіль. В кінці варіння додаємо сік мандаринів.

2. Поки овочі доходять до стану пюре, дрібно нарізаємо цибулю і часник, натираємо імбир і смажимо, постійно помішуючи, до м'якості.

3. Далі збиваємо все в блендері до стану однорідного пюре.

4. При подачі посипаємо зеленню, прикрашаємо гарбузовим насінням, заправляємо вершками і подаємо з сухарями.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт брауні з сиром і бананами.