Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
1 ч. л. вершкового масла
Боржників більше не питатимуть: податкові борги спишуть автоматично
Мобілізація та оголошення у розшук: на кого полюватимуть ТЦК у жовтні 2025
Користуєшся чи ні, а платити маєш: чи законна "друга" платіжка за газ
Покарання будуть жорсткими: українців зобов'язали замовляти послуги для лічильників на воду
1 ст. л. пшеничного борошна
1 склянка м'ясного бульйону
1 ст. л. оцту
1 головка часнику
сіль за смаком
Приготування:
1. Обсмажуємо в сковороді вершкове масло і муку на середньому вогні. Додаємо бульйон. Солимо й додаємо оцет. У ступці подрібнюємо часник і додаємо в сковороду.
2. Варимо, постійно помішуючи, на слабкому вогні протягом 10 хвилин. Соус абсолютно універсальний і підійде до будь-яких страв.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт панкейків з топленим маслом.