Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 10

Інгредієнти:

2 склянки борошна

Популярні новини зараз

Будуть великі штрафи: з якого віку юнаків чекають у ТЦК

Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві

"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації

Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу

Показати ще

2 ч. л. розпушувача

¼ ч. л. солі

2 ст. л. цукру

2 яйця

2 склянки молока

2 ст. л. топленого масла

Приготування:

1. Збиваємо яйця з сахром і сіллю до появи піни.

2. Додаємо склянку молока, добре збиваємо вінчиком, поступово всипаємо борошно, постійно розбиваючи грудочки віночком.

3. Повторюємо те ж саме додавши склянку молока і борошна.

4. Вливаємо топлене вершкове масло.

5. Додаємо розпушувач в тісто і ще раз ретельно перемішуємо. Залишаємо постояти хвилин 10, розігріваючи за цей час сковороду.

6. Смажимо панкейки на середньому вогні.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячого паштету з вершками.