Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 10
Інгредієнти:
2 склянки борошна
Боржників більше не питатимуть: податкові борги спишуть автоматично
ПФУ скоротив фінансування пенсій: що чекає на стареньких
Дату зимових канікул буде змінено: до чого готуватись батькам і школярам
Користуєшся чи ні, а платити маєш: чи законна "друга" платіжка за газ
2 ч. л. розпушувача
¼ ч. л. солі
2 ст. л. цукру
2 яйця
2 склянки молока
2 ст. л. топленого масла
Приготування:
1. Збиваємо яйця з сахром і сіллю до появи піни.
2. Додаємо склянку молока, добре збиваємо вінчиком, поступово всипаємо борошно, постійно розбиваючи грудочки віночком.
3. Повторюємо те ж саме додавши склянку молока і борошна.
4. Вливаємо топлене вершкове масло.
5. Додаємо розпушувач в тісто і ще раз ретельно перемішуємо. Залишаємо постояти хвилин 10, розігріваючи за цей час сковороду.
6. Смажимо панкейки на середньому вогні.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячого паштету з вершками.