Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 10 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

¾ склянки борошна

Популярні новини зараз

Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця

Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ

Показати ще

¼ склянки коричневого цукру

½ ч. л. солі

0,6 білого цукру

8 ст. л. вершкового масла

1 стакан вівсяних пластівців

1,5 кг яблук

2 ст. л. лимонного соку

½ ч. л. меленої кориці

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 190 градусів.

2. У мисці змішуємо борошно, коричневий цукор, сіль і 2 ст. л. білого цукру. Далі додаємо нарізане вершкове масло і ретельно перемішуємо. Додаємо вівсяні пластівці іі змішуємо руками. Після цього відправляємо в морозилку.

3. В іншій мисці змішуємо дрібно нарізані яблука, лимонний сік, корицю і білий цукор. Перекладаємо в форму і посипаємо борошняною сумішшю.

4. Випікаємо до золотистого кольору 55-60 хвилин. Охолоджуємо приблизно 10 хвилин і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт картопляної запіканки з м'ясом і грибами.