Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 година 10 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
¾ склянки борошна
Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ
¼ склянки коричневого цукру
½ ч. л. солі
0,6 білого цукру
8 ст. л. вершкового масла
1 стакан вівсяних пластівців
1,5 кг яблук
2 ст. л. лимонного соку
½ ч. л. меленої кориці
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 190 градусів.
2. У мисці змішуємо борошно, коричневий цукор, сіль і 2 ст. л. білого цукру. Далі додаємо нарізане вершкове масло і ретельно перемішуємо. Додаємо вівсяні пластівці іі змішуємо руками. Після цього відправляємо в морозилку.
3. В іншій мисці змішуємо дрібно нарізані яблука, лимонний сік, корицю і білий цукор. Перекладаємо в форму і посипаємо борошняною сумішшю.
4. Випікаємо до золотистого кольору 55-60 хвилин. Охолоджуємо приблизно 10 хвилин і подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт картопляної запіканки з м'ясом і грибами.