Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 8
Інгредієнти:
100 г темного шоколаду
Терміново перевіряйте свої гаманці: Нацбанк вилучає з обігу низку купюр
Пенсіонерам оновлять систему виплат: що буде з надбавками
Дожити до надбавки: з якого віку пенсіонери можуть отримати спецдоплати
ТЦК жорстко взялося за переселенців: нові правила мобілізації
100 г вершкового масла
2 ст. л. борошна
4 ст. л. коричневого цукру
щіпка солі
200 г м'якого сиру
2 ст. л. цукрової глазурі
2 яйця
2 банана
Приготування:
1. Шоколад і масло дрібно рубаємо і розтоплюємо на водяній бані.
2. Яйце збиваємо з цукром. З'єднуємо обидві суміші, додаємо сіль і борошно і ретельно розмішуємо.
3. Банан розминаємо в пюре, подрібнюємо з сиром, яйцем і сахаром до кремової консистенції.
4. Форму для випічки викладаємо пергаментом або фольгою. На дно виливаємо половину шоколадної суміші. Зверху викладаємо кілька чайних ложок сирної суміші. Продовжуємо чередувати шоколадну і сирну суміші.
5. Верхній шар рівняємо ножем, щоб вийшли гарні розлучення.
6. Розігріваємо духовку до 175 градусів. Випікаємо брауні близько 30 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт броколі в устричному соусі.