Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 6
Інгредієнти:
30 г нуту
Дату зимових канікул буде змінено: до чого готуватись батькам і школярам
Користуєшся чи ні, а платити маєш: чи законна "друга" платіжка за газ
Лист-пастка від ТЦК: повістки тепер приходять так, що відкрутитись буде неможливо
Пенсіонерам заборонили одночасно отримувати зарплату та пенсію: кого стосується
2 солоних огірка
3 ст. л. перлової крупи
1 цибулина
1 морква
1 ч. л. куркуми
1 лавровий лист
перець за смаком
2 ст. л. томатної пасти
2 картоплі
Приготування:
1. Замочуємо нут в холодній воді мінімум на 4 години. У великій каструлі заливаємо нут свіжою холодною водою і варимо 20 хвилин. Потім додаємо 3 ст. л. перлової крупи і варимо ще 20 хвилин.
2. Картоплю ріжемо кубиками. Доливаємо в каструлю води, щоб вийшло 3 літри. Доводимо до кипіння і додаємо картоплю. Варимо 5 хвилин.
3. 2-3 середніх огірка натираємо на крупній тертці і додаємо в каструлю, де варяться крупи. Варимо 10 хвилин.
4. На сковороді на рослинному маслі обсмажуємо нарізану кубиками цибулю і терту моркву. Додаємо спеції.
5. Обсмажені овочі додаємо в суп. Додаємо лавровий лист, чорний перець горошком. Варимо 10 хвилин.
6. Суп подаємо зі сметаною.
На порталі Знай.иа ви також можете знайти рецепт ніжного лепешняку з мигдалем.