Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 6
Інгредієнти:
30 г нуту
В окріп або холодну воду: як правильно варити пельмені та макарони насправді
Гороскоп на сьогодні 19 листопада: статус Водоліїв, стабільність Терезів та продуктивність Близнюків
Українцям пояснили, що буде у разі дефіциту газу: кому відключать насамперед
В українців перевірять житло – прийдуть додому
2 солоних огірка
3 ст. л. перлової крупи
1 цибулина
1 морква
1 ч. л. куркуми
1 лавровий лист
перець за смаком
2 ст. л. томатної пасти
2 картоплі
Приготування:
1. Замочуємо нут в холодній воді мінімум на 4 години. У великій каструлі заливаємо нут свіжою холодною водою і варимо 20 хвилин. Потім додаємо 3 ст. л. перлової крупи і варимо ще 20 хвилин.
2. Картоплю ріжемо кубиками. Доливаємо в каструлю води, щоб вийшло 3 літри. Доводимо до кипіння і додаємо картоплю. Варимо 5 хвилин.
3. 2-3 середніх огірка натираємо на крупній тертці і додаємо в каструлю, де варяться крупи. Варимо 10 хвилин.
4. На сковороді на рослинному маслі обсмажуємо нарізану кубиками цибулю і терту моркву. Додаємо спеції.
5. Обсмажені овочі додаємо в суп. Додаємо лавровий лист, чорний перець горошком. Варимо 10 хвилин.
6. Суп подаємо зі сметаною.
На порталі Знай.иа ви також можете знайти рецепт ніжного лепешняку з мигдалем.