Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 4 години

Порції: 6

Інгредієнти:

500 г курячих потрухів

Популярні новини зараз

Лікарі розкрили шокуючу правду: 8 годин сну – міф, який може нашкодити

Українцям підвищать пенсії з 1 жовтня

Школи змінюють правила: що чекає на учнів та батьків з 1 вересня 2025 року

Заблокують картку та оштрафують: скільки переказів на місяць можна робити

Показати ще

500 г телячої ноги

300 г цибулі

300 г моркви

часник і сіль за смаком

Приготування:

1. Очищаємо курячі потрухи і заливаємо водою.

2. Телячі ноги ретельно очищаємо, розрізаємо на частини, додаємо до потрухів. Додаємо цибулю, моркву і сіль і довго варимо на маленькому вогні до повної готовності.

3. Розбираємо холодець, додаємо рубаний часник і знову кип'ятимо. Розливаємо по тарілках і прикрашаємо відварним яйцем.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пирога з м'ясом на швидку руку.