Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 4 години
Порції: 6
Інгредієнти:
500 г курячих потрухів
Додатковий платіж комуналку – українці знайдуть ще одну платіжку
Пенсіонерів закликали готуватися до зменшення виплат
Українцям пояснили, що буде у разі дефіциту газу: кому відключать насамперед
В школах пропонують запровадити нові правила: за що суворо каратимуть
500 г телячої ноги
300 г цибулі
300 г моркви
часник і сіль за смаком
Приготування:
1. Очищаємо курячі потрухи і заливаємо водою.
2. Телячі ноги ретельно очищаємо, розрізаємо на частини, додаємо до потрухів. Додаємо цибулю, моркву і сіль і довго варимо на маленькому вогні до повної готовності.
3. Розбираємо холодець, додаємо рубаний часник і знову кип'ятимо. Розливаємо по тарілках і прикрашаємо відварним яйцем.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пирога з м'ясом на швидку руку.