Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 4 години
Порції: 6
Інгредієнти:
500 г курячих потрухів
Ухилянтам обіцяють масові чистки: більше не сховаються
Гороскоп на тиждень 9-15 червня для всіх знаків Зодіаку: активність Близнюків, помилки Дів та можливості Водоліїв
Пенсіонерам готують новий перерахунок виплат: кому, коли і скільки грошей додадуть
Можуть мобілізувати з інвалідністю: коли ТЦК не зробить вийнятків
500 г телячої ноги
300 г цибулі
300 г моркви
часник і сіль за смаком
Приготування:
1. Очищаємо курячі потрухи і заливаємо водою.
2. Телячі ноги ретельно очищаємо, розрізаємо на частини, додаємо до потрухів. Додаємо цибулю, моркву і сіль і довго варимо на маленькому вогні до повної готовності.
3. Розбираємо холодець, додаємо рубаний часник і знову кип'ятимо. Розливаємо по тарілках і прикрашаємо відварним яйцем.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пирога з м'ясом на швидку руку.