Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 4 години
Порції: 6
Інгредієнти:
500 г курячих потрухів
Популярні новини зараз
Показати ще
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить
Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей
Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
500 г телячої ноги
300 г цибулі
300 г моркви
часник і сіль за смаком
Приготування:
1. Очищаємо курячі потрухи і заливаємо водою.
2. Телячі ноги ретельно очищаємо, розрізаємо на частини, додаємо до потрухів. Додаємо цибулю, моркву і сіль і довго варимо на маленькому вогні до повної готовності.
3. Розбираємо холодець, додаємо рубаний часник і знову кип'ятимо. Розливаємо по тарілках і прикрашаємо відварним яйцем.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пирога з м'ясом на швидку руку.