Час підготовки: менше 30 хвилин
Час готування: 30 хвилин
Порції: 3
Інгредієнти:
200г консервованого нуту
2 ст. л. лимонного соку
2 зубчики часнику
1 ст. л. кмину
щіпка солі
1 ст. л. кунжутної пасти
4 ст. л. води
2 ст. л. оливкової олії
1 ч. л. паприки
4 пітти
Приготування:
Гороскоп на сьогодні 20 листопада: успіх на роботі Близнюків, приплив енергії Раків та реалізація планів Козерогів
В окріп або холодну воду: як правильно варити пельмені та макарони насправді
Українцям пояснили, що буде у разі дефіциту газу: кому відключать насамперед
Можна не платити: українцям скасували дві комунальні платіжки
1. Зливаємо і промиваємо нут.
2. Змішуємо нут, лимонний сік, часник, кмин, сіль, тахін і воду в кухонному комбайні до кремової консистенції.
3. Додаємо лимонний сік, часник, кмин або сіль за смаком. Викладаємо в обідню тарілку. Змочуємо оливковою олією і прикрашаємо за допомогою нуту.
4. Посипаємо паприкою і подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт вареників з сиром.