Час підготовки: менше 30 хвилин
Час готування: 30 хвилин
Порції: 3

Інгредієнти:

200г консервованого нуту
2 ст. л. лимонного соку
2 зубчики часнику
1 ст. л. кмину
щіпка солі
1 ст. л. кунжутної пасти
4 ст. л. води
2 ст. л. оливкової олії
1 ч. л. паприки
4 пітти

Приготування:

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

1. Зливаємо і промиваємо нут.

2. Змішуємо нут, лимонний сік, часник, кмин, сіль, тахін і воду в кухонному комбайні до кремової консистенції.

3. Додаємо лимонний сік, часник, кмин або сіль за смаком. Викладаємо в обідню тарілку. Змочуємо оливковою олією і прикрашаємо за допомогою нуту.

4. Посипаємо паприкою і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт вареників з сиром.