Час підготовки: менше 30 хвилин
Час готування: 30 хвилин
Порції: 3

Інгредієнти:

200г консервованого нуту
2 ст. л. лимонного соку
2 зубчики часнику
1 ст. л. кмину
щіпка солі
1 ст. л. кунжутної пасти
4 ст. л. води
2 ст. л. оливкової олії
1 ч. л. паприки
4 пітти

Приготування:

Популярні новини зараз

Гороскоп на сьогодні, 20 квітня: неділя викликів і рішучості – кому посміхнеться удача, а кого чекають неприємні сюрпризи

Гороскоп на сьогодні, 19 квітня: субота непередбачуваних змін і несподіваних зустрічей

Менше пільг і більше вимог: соціальну допомогу платитимуть за новими критеріями

В українців "відіжмуть" землю, а ви і не знатимете – як убезпечити майно

Показати ще

1. Зливаємо і промиваємо нут.

2. Змішуємо нут, лимонний сік, часник, кмин, сіль, тахін і воду в кухонному комбайні до кремової консистенції.

3. Додаємо лимонний сік, часник, кмин або сіль за смаком. Викладаємо в обідню тарілку. Змочуємо оливковою олією і прикрашаємо за допомогою нуту.

4. Посипаємо паприкою і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт вареників з сиром.