Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 6

Інгредієнти:

250 г помідорів

Популярні новини зараз

Українцям будуть виплачувати дві пенсії одночасно: хто отримає більше грошей

Гороскоп на тиждень 9-15 червня для всіх знаків Зодіаку: активність Близнюків, помилки Дів та можливості Водоліїв

Головне за 7 червня: українцям скасовують виплати, ТЦК відмовляються від "бусифікації", а українцям підняли тарифи

Хворі стають здоровими: українцям масово анулюють діагнози - ВЛК закінчується повістками

Показати ще

80 г сиру бринза

100 г борошна

50 г вершкового масла

1 яйце

4 чебрецю

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Змішуємо борошно, сіль і охолоджене масло. Перетираємо в крихту і додаємо яйце.

2. Далі замішуємо тісто, загортаємо плівкою і прибираємо в холодильник на 30 хвилин.

3. Помідори нарізаємо кружечками.

4. Тісто розгортаємо в коло. На середину кришимо бринзу і викладаємо помідори. Зверху посипаємо чебрецем.

5. Защипуємо край і випікаємо 25 хвилин в розігрітій до 200 градусів духовці.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пасти болоньєзе по-домашньому.