Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 6

Інгредієнти:

500 г філе індички

Популярні новини зараз

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

паприка і орегано за смаком

1 апельсин

мускатний горіх за смаком

100 мл оливкової олії

200 г панірувальних сухарів

2 яйця

сіль за смаком

Приготування:

1. Філе нарізаємо на тонкі шматки у вигляді стейків.

2. Злегка відбиваємо, натираємо сіллю і паприкою.

3. Кладемо в ємність і заливаємо апельсиновим соком. Додаємо мускатний горіх і орегано за смаком. Перемішуємо і придавлюємо м'ясо зверху.

4. Маринуємо протягом 40 хвилин в холодильнику.

5. У мисці збиваємо два яйця. На тарілці розсипаємо панірувальні сухарі. Далі занурюємо м'ясо в яйце, потім в сухарі. Смажимо з двох боків до золотистої скоринки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пасти болоньєзе по-домашньому.