Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 6
Інгредієнти:
500 г філе індички
Будуть великі штрафи: з якого віку юнаків чекають у ТЦК
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
паприка і орегано за смаком
1 апельсин
мускатний горіх за смаком
100 мл оливкової олії
200 г панірувальних сухарів
2 яйця
сіль за смаком
Приготування:
1. Філе нарізаємо на тонкі шматки у вигляді стейків.
2. Злегка відбиваємо, натираємо сіллю і паприкою.
3. Кладемо в ємність і заливаємо апельсиновим соком. Додаємо мускатний горіх і орегано за смаком. Перемішуємо і придавлюємо м'ясо зверху.
4. Маринуємо протягом 40 хвилин в холодильнику.
5. У мисці збиваємо два яйця. На тарілці розсипаємо панірувальні сухарі. Далі занурюємо м'ясо в яйце, потім в сухарі. Смажимо з двох боків до золотистої скоринки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пасти болоньєзе по-домашньому.