Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 3
Інгредієнти:
500 г фаршу
Заборони Великодня-2025: як не порушити святість свята 20 квітня
Гороскоп на сьогодні, 20 квітня: неділя викликів і рішучості – кому посміхнеться удача, а кого чекають неприємні сюрпризи
Повістки посиплються прямо в SMS: звідки українцям чекати несподіванок окрім ТЦК
Пенсіонерів обкладуть податками: у кого держава забиратиме частину виплат
350 г пасти
1 червоний лук
2 зубчики часнику
1 ст. л. рослинного масла
3 ст. л. томатної пасти
50 г тертого пармезану
3 шматочка бекону
Приготування:
1. Обсмажуємо на рослинному маслі нарізану цибулю і часник. Далі додаємо фарш і бекон. Постійно помішуємо лопаткою.
2. Коли фарш стане м'яким, додаємо в сковороду томатну пасту, тертий пармезан, ретельно перемішуємо, зменшуємо вогонь і залишаємо.
3. Тим часом варимо пасту. Коли вона готова, зливаємо воду, кладемо в тарілки і зверху додаємо м'ясо і соус.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт хлібців з ківі і шинкою.