Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 3

Інгредієнти:

500 г фаршу

Популярні новини зараз

Гороскоп на сьогодні 20 листопада: успіх на роботі Близнюків, приплив енергії Раків та реалізація планів Козерогів

Українці, готуйтесь і не чекайте до ночі: коли точно вимкнуть світло і як не залишитися без зарядки та чаю

Додатковий платіж комуналку – українці знайдуть ще одну платіжку

Світло вимикають, а платіжка не зменшується: чому неможливо зекономити під час відключень

Показати ще

350 г пасти

1 червоний лук

2 зубчики часнику

1 ст. л. рослинного масла

3 ст. л. томатної пасти

50 г тертого пармезану

3 шматочка бекону

Приготування:

1. Обсмажуємо на рослинному маслі нарізану цибулю і часник. Далі додаємо фарш і бекон. Постійно помішуємо лопаткою.

2. Коли фарш стане м'яким, додаємо в сковороду томатну пасту, тертий пармезан, ретельно перемішуємо, зменшуємо вогонь і залишаємо.

3. Тим часом варимо пасту. Коли вона готова, зливаємо воду, кладемо в тарілки і зверху додаємо м'ясо і соус.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт хлібців з ківі і шинкою.