Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 3

Інгредієнти:

500 г фаршу

Популярні новини зараз

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Показати ще

350 г пасти

1 червоний лук

2 зубчики часнику

1 ст. л. рослинного масла

3 ст. л. томатної пасти

50 г тертого пармезану

3 шматочка бекону

Приготування:

1. Обсмажуємо на рослинному маслі нарізану цибулю і часник. Далі додаємо фарш і бекон. Постійно помішуємо лопаткою.

2. Коли фарш стане м'яким, додаємо в сковороду томатну пасту, тертий пармезан, ретельно перемішуємо, зменшуємо вогонь і залишаємо.

3. Тим часом варимо пасту. Коли вона готова, зливаємо воду, кладемо в тарілки і зверху додаємо м'ясо і соус.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт хлібців з ківі і шинкою.