Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 3
Інгредієнти:
500 г фаршу
Гороскоп на сьогодні 20 листопада: успіх на роботі Близнюків, приплив енергії Раків та реалізація планів Козерогів
Українці, готуйтесь і не чекайте до ночі: коли точно вимкнуть світло і як не залишитися без зарядки та чаю
Додатковий платіж комуналку – українці знайдуть ще одну платіжку
Світло вимикають, а платіжка не зменшується: чому неможливо зекономити під час відключень
350 г пасти
1 червоний лук
2 зубчики часнику
1 ст. л. рослинного масла
3 ст. л. томатної пасти
50 г тертого пармезану
3 шматочка бекону
Приготування:
1. Обсмажуємо на рослинному маслі нарізану цибулю і часник. Далі додаємо фарш і бекон. Постійно помішуємо лопаткою.
2. Коли фарш стане м'яким, додаємо в сковороду томатну пасту, тертий пармезан, ретельно перемішуємо, зменшуємо вогонь і залишаємо.
3. Тим часом варимо пасту. Коли вона готова, зливаємо воду, кладемо в тарілки і зверху додаємо м'ясо і соус.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт хлібців з ківі і шинкою.