Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 45 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
400 г локшини удон
В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
2 яйця
75 мл соєвого соусу
1 цибуля-порей
6 варених креветок
¼ склянки бобових паростків
110 г тофу
1 лайм
2 ст. л. рослинного масла
2 ст. л. смаженого арахісу
Приготування:
1. Варимо локшину в киплячій воді приблизно 2-3 хвилини до м'якості. Зливаємо і промиваємо під холодною водою.
2. Кладемо яйця і соєвий соус в миску. Додаємо порей, креветки, проростки і локшину. Розігріваємо вок на середньому вогні 1-2 хвилини до появи димку і додаємо рослинне масло. Далі додаємо нарізаний кубиками тофу і смажимо 2 хвилини до золотистої скоринки.
3. Додаємо в вок суміш з локшиною і смажимо ще 3-4 хвилини, поки порей не пом'якшиться.
4. Викладаємо в 2 миски, поливаємо соком лайма і посипаємо арахісом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт котлет по-київськи.