Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
140 г вершкового масла
В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту
Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
1,2 кг курки
20 г петрушки
½ ч. л. солі
2 яйця
100 мл молока
60 г борошна
140 г панірувальних сухарів
300 мл рослинного масла
Приготування:
1. Поділяємо курку так, щоб отримати два філе з плечовою кісткою. Знімаємо шкіру. Кладемо філе внутрішньою стороною вгору, надрізаємо від середини вздовж і кладемо половинки так, щоб помістилася начинка. Потім відбиваємо молотком.
2. Змішуємо разом петрушку, масло і сіль, перемішуємо до отримання однорідної маси, поділяємо суміш на 2 частини, надаємо форму і прибираємо на 3-5 хвилин у морозильник. Потім кладемо на філе і щільно загортаємо котлетку. Знову кладемо в морозилку на 5 хвилин.
3. У мисці поєднуємо яйця і молоко. Всі разом збиваємо. Котлети обвалюємо в борошні а потім в суміші. Після цього в сухарях, суміші і знову в сухарях.
4. У ємність для фритюру наливаємо масло і розігріваємо до 200 градусів. Також розігріваємо до 200 градусів духовку. Котлети підсмажуємо у фритюрі, потім випікаємо в духовці приблизно 10 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт хлібців з ківі і шинкою.