Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

75 г борошна

Популярні новини зараз

"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку

Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році

"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Показати ще

500 г свинячого філе

сіль і перець за смаком

2 яйця

75 г твердого сиру

100 г панірувальних сухарів

5 ст. л. рослинного масла

1 лимон

Приготування:

1. Ретельно вимиваємо м'ясо, обсушуємо паперовим рушником і нарізаємо тонкими скибочками.

2. Кожну скибочку добре відбиваємо і розрізаємо навпіл. Солимо, перчимо і обвалюємо в борошні.

3. Для панірування сир натираємо на дрібній тертці. Яйця збиваємо, додаємо сир, приправляємо сіллю і чорним перцем за смаком.

4. Кожен шматочок м'яса кладемо в цю суміш, паніруємо в сухарях і обсмажуємо в гарячому рослинному маслі по 3-4 хвилини з кожного боку. Потім викладаємо шніцелі на паперовий рушник, щоб вбрався зайвий жир.

5. Вимиваємо лимон, нарізаємо тонкими кружальцями. Шніцелі подаємо з лимоном і петрушкою.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт картоплі з селедью і сиром.