Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
75 г борошна
В українців "відіжмуть" землю, а ви і не знатимете – як убезпечити майно
Українцям перерахували субсидії: як дізнатись новий розмір виплат
Старі квартири обкладають податком: українці скоро отримають листи
Зміни у мобілізації з 1 травня: Генштаб оголосив про важливе нововведення
500 г свинячого філе
сіль і перець за смаком
2 яйця
75 г твердого сиру
100 г панірувальних сухарів
5 ст. л. рослинного масла
1 лимон
Приготування:
1. Ретельно вимиваємо м'ясо, обсушуємо паперовим рушником і нарізаємо тонкими скибочками.
2. Кожну скибочку добре відбиваємо і розрізаємо навпіл. Солимо, перчимо і обвалюємо в борошні.
3. Для панірування сир натираємо на дрібній тертці. Яйця збиваємо, додаємо сир, приправляємо сіллю і чорним перцем за смаком.
4. Кожен шматочок м'яса кладемо в цю суміш, паніруємо в сухарях і обсмажуємо в гарячому рослинному маслі по 3-4 хвилини з кожного боку. Потім викладаємо шніцелі на паперовий рушник, щоб вбрався зайвий жир.
5. Вимиваємо лимон, нарізаємо тонкими кружальцями. Шніцелі подаємо з лимоном і петрушкою.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт картоплі з селедью і сиром.