Сир — це продукт багатий на білки і протеїни. Не дивно, що сирні булочки – це улюблена страва королеви Єлизавети. Повідомляє Clutch.
Ми підготували смачний і корисний рецепт сирних булочок, схвалений самою королевою.
Зазвичай вона маже їх маслом і це дійсно смачно.
Склад:
Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
- 1 чашка сиру
- 4 столові ложки молока
- 2½ склянки борошна
- 1 столова ложка розпушувача
- ¾ чайної ложки солі
- ⅛ чайна ложка чорного перцю
- 6 столових ложок вершкового масла
- 3 цибулини, зелені і білі частини, тонко нарізані
Розігріти духовку до 200 ° і вирівняти лист для випічки з пергаментним папером або підкладкою з сита.
Сирне пюре збити з молоком до однорідності. Ненадовго відклади в сторону.
Збийте разом борошно, розпушувач, сіль і чорний перець у великій мисці.
Розріжте масло за допомогою виделки. Додайте цибулю і перемішайте в сирі. Тісто не повинно бути занадто вологим або розсипчастим.
Зліпіть кілька кульок, а потім приплюсніть його до форми диска. Оберніть його в поліетиленову плівку і залиште на 10 хвилин в морозильній камері.
Поверніть тісто на злегка посипану борошном поверхню. Натисніть на тісто до кола діаметром від 15 до 20 сантиметрів і товщиною 10 сантиметрів. Використовуйте формочки для печива, щоб вирізати булочки, потім збирайте відходи тіста і повторюйте по мірі необхідності (ви повинні отримати від 8 до 10 булочок).
Перенесіть булочки на підготовлений лист для випічки, злегка почистіть вершини невеликою кількістю молока і випікайте до світло-золотистого кольору зверху і знизу, приблизно від 14 до 16 хвилин.
Подавати теплими. Смачного!
Нагадаємо, рецепт дуже смачної каші Петра I.
Як повідомляв портал "Знай.uа", цей рецепт улюбленої страви Леонардо да Вінчі зробить з вас генія.
Також "Знай.uа" писав, історію незвичайних чайних напоїв, які користуються популярністю не одне століття.