Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
½ склянки рису
Радіти чи плакати: як зміняться пенсії у 2026 році
Школяр отримає 5 балів, навіть якщо написав на 9: вчителі включають "суб'єктивність" та занижують оцінки
Хто має право на частку у спадку навіть попри заповіт
Покарання будуть жорсткими: українців зобов'язали замовляти послуги для лічильників на воду
180 г овочевої суміші
150 г тофу
соєвий соус за смаком
рисовий оцет за смаком
2 ст. л. оливкової олії
сіль за смаком
½ ч. л. меленого імбиру
сушений часник за смаком
суміш перчев за смаком
2 ст. л. паростків пшениці
1 ст. л. кешью
Приготування:
1. Варимо рис під кришкою 30 хвилин, поки не википить уся вода.
2. Протушуємо і злегка підсмажуємо на оливковій олії заморожену овочеву суміш. Додаємо сіль, часник, імбир. Відставляємо.
3. У тій же сковороді обсмажуємо подрібнений тофу до золотої скоринки. Додаємо трохи оливкової олії і солимо.
4. Повертаємо до тофу овочі і прогріваємо. Додаємо перець, соєвий соус і оцет.
5. Викладаємо рис в миски і поливаємо соєвим соусом. Зверху кладемо овочеву суміш.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт перцю, фаршированого з куркою.