Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
400 г булгуру
Радіти чи плакати: як зміняться пенсії у 2026 році
Школяр отримає 5 балів, навіть якщо написав на 9: вчителі включають "суб'єктивність" та занижують оцінки
Готують потужний обстріл: експерт спрогнозував дату наступної масованої атаки
Лист-пастка від ТЦК: повістки тепер приходять так, що відкрутитись буде неможливо
200 г кураги
50 г сушеної вишні
100 г родзинок
1 лимон
50 г фісташок
100 г вершкового масла
2 ст. л. меду
сіль за смаком
Приготування:
1. Вершкове малсо топимо в неглибокій каструлі і тушкуємо в ньому булгур 2 хвилини на невисокому вогні, постійно помішуючи. Заливаємо булгур водою на 1-2 пальця, солимо і варимо приблизно 10-12 хвилин.
2. На сковороді розтоплюємо масло й обсмажуємо на ньому попередньо замочені сухофрукти. Обсмажуємо 3 хвилини, далі додаємо лимонний сік, фісташки, мед і тушкуємо, помішуючи, 2 хвилини.
3. Змішуємо булгур з сухофруктами і фісташками. Варимо ще пару хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт перцю, фаршированого з куркою.