Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 5
Інгредієнти:
200 мл води
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
100 г вершкового масла
150 г борошна
3 яйця
150 г вершкового сиру
70 г цукрової пудри
100 мл вершків
1 ванільний стручок
5 г цукру
5 г солі
Приготування:
1. У сотейнику нагріваємо воду, додаємо сіль, цукор і вершкове масло.
2. Коли вода закипить додаємо борошно. Швидко замішуємо тісто з допомогою дерев'яної ложки. Там не повинно бути грудок.
3. Потім по одному додаємо в тісто яйця. Тісто має вийти гладким і тягучим.
4. Перекладаємо тісто в кондитерський мішок і акуратно робимо невеликі кульки на деко. Запікаємо в духовці, розігрітій до 180 градусів протягом 15-20 хвилин.
5. Далі в міксері збиваємо вершки і цукрову пудру, а також насіння ванілі. Потім лопаткою вмішуємо вершковий сир.
6. Готові профітролі разредаем на половинки, кладемо в кожну креми накриваємо верхній. При подачі прикрашаємо цукровою пудрою.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шоколоадно-горіхових карамельок.