Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
350 г темного шоколаду
1 х 397 г банка згущеного молока
30 г масла
щіпка солі
150 г несолоних фісташок
Приготування:
Популярні новини зараз
Показати ще
Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
1. Поміщаємо нарізаний шоколад, згущене молоко, масло і сіль в каструлю з важкої основою на повільний вогонь і перемішуємо до однорідності.
2. Поміщаємо горіхи в мішок для морозильної камери і подрібнюємо на більш маленькі шматочки.
3. Додаємо горіхи в розплавлену суміш шоколаду і добре перемішуємо.
4. Наливаємо суміш в квадратний лоток розміром 23 см згладжуючи верх за допомогою мокрого ножа.
5. Даємо охолонути.
6. Нарізаємо на дрібні шматочки приблизно 3 см x 2 см.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тірамісу з маскарпоне і коньяком.