Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
200 г картоплі
Менше пільг і більше вимог: соціальну допомогу платитимуть за новими критеріями
В українців "відіжмуть" землю, а ви і не знатимете – як убезпечити майно
"Навіщо вчитись, якщо завтра мобілізують": молодь масово ігнорує вступ до вишів
Мобілізація чоловіків предпенсійного віку: що роблять ТЦК з чоловіками 50+
2 морквини
300 г цвітної капусти
1 головка цибулі
5 зубчиків часнику
100 г брокколі
100 мл рослинного масла
30 г петрушки
30 г кропу
Приготування:
1. У каструлю наливаємо 1-1,5 л води, доволим до кипіння, а потім бросем туди картоплю і моркву, нарізані великими кубиками і кружечками.
2. Через приблизно 10 хвилин додаємо цвітну капусту і брокколі. Варимо приблизно 10-15 хвилин на низькому вогні. Солимо за смаком.
3. За 5 хвилин до готовності додаємо петрушку і кріп.
4. На сковороді обсмажуємо цибулю і часник до золотистого кольору.
5. Коли всі інгредієнти готові збиваємо суп у блендері до стану пюре.
6. Отриманий суп-пюре доводимо до кипіння завжди помішуючи. Подаємо зі сметаною і оливками.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт олів'є з лососем.