Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
200 г картоплі
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
2 морквини
300 г цвітної капусти
1 головка цибулі
5 зубчиків часнику
100 г брокколі
100 мл рослинного масла
30 г петрушки
30 г кропу
Приготування:
1. У каструлю наливаємо 1-1,5 л води, доволим до кипіння, а потім бросем туди картоплю і моркву, нарізані великими кубиками і кружечками.
2. Через приблизно 10 хвилин додаємо цвітну капусту і брокколі. Варимо приблизно 10-15 хвилин на низькому вогні. Солимо за смаком.
3. За 5 хвилин до готовності додаємо петрушку і кріп.
4. На сковороді обсмажуємо цибулю і часник до золотистого кольору.
5. Коли всі інгредієнти готові збиваємо суп у блендері до стану пюре.
6. Отриманий суп-пюре доводимо до кипіння завжди помішуючи. Подаємо зі сметаною і оливками.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт олів'є з лососем.