Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

200 г картоплі

Популярні новини зараз

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Показати ще

2 морквини

300 г цвітної капусти

1 головка цибулі

5 зубчиків часнику

100 г брокколі

100 мл рослинного масла

30 г петрушки

30 г кропу

Приготування:

1. У каструлю наливаємо 1-1,5 л води, доволим до кипіння, а потім бросем туди картоплю і моркву, нарізані великими кубиками і кружечками.

2. Через приблизно 10 хвилин додаємо цвітну капусту і брокколі. Варимо приблизно 10-15 хвилин на низькому вогні. Солимо за смаком.

3. За 5 хвилин до готовності додаємо петрушку і кріп.

4. На сковороді обсмажуємо цибулю і часник до золотистого кольору.

5. Коли всі інгредієнти готові збиваємо суп у блендері до стану пюре.

6. Отриманий суп-пюре доводимо до кипіння завжди помішуючи. Подаємо зі сметаною і оливками.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт олів'є з лососем.