Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

200 г картоплі

Популярні новини зараз

Менше пільг і більше вимог: соціальну допомогу платитимуть за новими критеріями

В українців "відіжмуть" землю, а ви і не знатимете – як убезпечити майно

"Навіщо вчитись, якщо завтра мобілізують": молодь масово ігнорує вступ до вишів

Мобілізація чоловіків предпенсійного віку: що роблять ТЦК з чоловіками 50+

Показати ще

2 морквини

300 г цвітної капусти

1 головка цибулі

5 зубчиків часнику

100 г брокколі

100 мл рослинного масла

30 г петрушки

30 г кропу

Приготування:

1. У каструлю наливаємо 1-1,5 л води, доволим до кипіння, а потім бросем туди картоплю і моркву, нарізані великими кубиками і кружечками.

2. Через приблизно 10 хвилин додаємо цвітну капусту і брокколі. Варимо приблизно 10-15 хвилин на низькому вогні. Солимо за смаком.

3. За 5 хвилин до готовності додаємо петрушку і кріп.

4. На сковороді обсмажуємо цибулю і часник до золотистого кольору.

5. Коли всі інгредієнти готові збиваємо суп у блендері до стану пюре.

6. Отриманий суп-пюре доводимо до кипіння завжди помішуючи. Подаємо зі сметаною і оливками.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт олів'є з лососем.