Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 45 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
150 г зеленої сочевиці
Гороскоп на сьогодні, 19 квітня: субота непередбачуваних змін і несподіваних зустрічей
Водіїв попередили про важливий документ: не подбаєте – готуйте валізу грошей
"Навіщо вчитись, якщо завтра мобілізують": молодь масово ігнорує вступ до вишів
Зміни у мобілізації з 1 травня: Генштаб оголосив про важливе нововведення
3 ст. л. оливкової олії
3 ст. л. соєвого соусу
1 ст. л. кунжуту
1 ст. л. лимонного соку
перець за смаком
Приготування:
1. Варимо сочевицю до готвоности і зливаємо воду.
2. Далі поміщаємо в блендер сочевицю, масло, соус, кунжут, перець і лимонний сік. Змішуємо всі до одноролности. Викладаємо пасту в миску і відправляємо в холодильник на кілька годин.
3. Подаємо з пітою, овочами, хлібом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт кабачкової ікри з часником.