Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 8
Інгредієнти:
1 склянка борошна
Гороскоп на сьогодні 20 листопада: успіх на роботі Близнюків, приплив енергії Раків та реалізація планів Козерогів
В окріп або холодну воду: як правильно варити пельмені та макарони насправді
В українців перевірять житло – прийдуть додому
Життя без графіків: в яких областях не вимикатимуть світло та чому
1 ч. л. соди
2 ст. л. лимонного соку
90 г цукру
½ ч. л. ванільного цукру
¼ ч. л. кориці
0,125 ч. л. меленого імбиру
1 ст. л. рослинного масла
½ склянки води
200 г замороженої вишні
Приготування:
1. Для початку змішуємо борошно, соду, цукор, ванільний цукор, корицю та імбир.
2. Додаємо масло і начинку (вишню розморожувати не треба), лимонний сік, і в самому кінці вливаємо воду.
3. Ретельно все перемішуємо і залишаємо приблизно на 10 хвилин.
4. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Випікаємо пиріг протягом 30-40 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гарбузового пирога з корицею.