Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 8

Інгредієнти:

1 склянка борошна

Популярні новини зараз

Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Показати ще

1 ч. л. соди

2 ст. л. лимонного соку

90 г цукру

½ ч. л. ванільного цукру

¼ ч. л. кориці

0,125 ч. л. меленого імбиру

1 ст. л. рослинного масла

½ склянки води

200 г замороженої вишні

Приготування:

1. Для початку змішуємо борошно, соду, цукор, ванільний цукор, корицю та імбир.

2. Додаємо масло і начинку (вишню розморожувати не треба), лимонний сік, і в самому кінці вливаємо воду.

3. Ретельно все перемішуємо і залишаємо приблизно на 10 хвилин.

4. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Випікаємо пиріг протягом 30-40 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гарбузового пирога з корицею.