Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

6 шт. свинячих відбивних

Популярні новини зараз

Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе

Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році

Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень

Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї

Показати ще

120 г цибулі

½ ч. л. листя чебрецю

щіпка перцю

¾ склянки води

3 яблука

Приготування:

1. Для початку розігріваємо сковороду на низькому вогні. Викладаємо м'ясо і підсмажуємо його з обох сторін.

2. Далі додаємо дрібно нарізану цибулю, кмин і перець. Готуємо 5 хвилин, поки цибуля не стане м'яким. Потім вливаємо воду і зверху на м'ясо кладемо тонко нарізані шматки яблук. Накриваємо кришкою і ткшим протягом 20-30 хвилин, поки м'ясо не стане м'яким.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирного чізкейку.