Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
6 шт. свинячих відбивних
Після індексації пенсії в Україні насправді зменшилися
Стосується одержувачів пенсій, субсидій та пільг: важливе попередження від ПФУ
"Навіщо вчитись, якщо завтра мобілізують": молодь масово ігнорує вступ до вишів
Зміни у мобілізації з 1 травня: Генштаб оголосив про важливе нововведення
120 г цибулі
½ ч. л. листя чебрецю
щіпка перцю
¾ склянки води
3 яблука
Приготування:
1. Для початку розігріваємо сковороду на низькому вогні. Викладаємо м'ясо і підсмажуємо його з обох сторін.
2. Далі додаємо дрібно нарізану цибулю, кмин і перець. Готуємо 5 хвилин, поки цибуля не стане м'яким. Потім вливаємо воду і зверху на м'ясо кладемо тонко нарізані шматки яблук. Накриваємо кришкою і ткшим протягом 20-30 хвилин, поки м'ясо не стане м'яким.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирного чізкейку.