Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 50 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
40 мл свіжозвареної кави
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Оплата комунальних послуг: що обов'язково потрібно перевіряти, щоб не втратити гроші
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
2 яєчних жовтка
450 г листкового тіста
100 г цукру
40 г борошна
260 мл молока
200 г вершкового масла
1 ст. л. коньяку
4 ст. л. цукрової пудри
Приготування:
1. Змочуємо деко холодною водою, выкладаємо на нього смужки листкового тіста на відстані і залишаємо на 10 хвилин. Розігріваємо духовку до 200 градусів і випікаємо близько 15 хвилин.
2. Готуємо каву.
3. Збиваємо яєчні жовтки разом з цукром до повного расстворения. Далі перемішуємо з борошном, а потім додаємо теплу каву. У тепле молоко вводимо отриману масу і нагріваємо на повільному вогні.
4. В окремій мисці збиваємо вершкове масло і 2 ст. л. цукрової пудри до кремоподібної маси. Потроху вмішуємо у остиглий крем. В останню чергу додаємо коньяк.
5. Смужки тіста ріжемо по горизонталі на половинки. Нижню половинку змащуємо вершковим кремом і накриваємо верхньою половинкою.
6. При подачі прикрашаємо цукровою пудрою.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт слойок зі шпинатом.