Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 50 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

40 мл свіжозвареної кави

Популярні новини зараз

Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги

Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування

Оплата комунальних послуг: що обов'язково потрібно перевіряти, щоб не втратити гроші

Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень

Показати ще

2 яєчних жовтка

450 г листкового тіста

100 г цукру

40 г борошна

260 мл молока

200 г вершкового масла

1 ст. л. коньяку

4 ст. л. цукрової пудри

Приготування:

1. Змочуємо деко холодною водою, выкладаємо на нього смужки листкового тіста на відстані і залишаємо на 10 хвилин. Розігріваємо духовку до 200 градусів і випікаємо близько 15 хвилин.

2. Готуємо каву.

3. Збиваємо яєчні жовтки разом з цукром до повного расстворения. Далі перемішуємо з борошном, а потім додаємо теплу каву. У тепле молоко вводимо отриману масу і нагріваємо на повільному вогні.

4. В окремій мисці збиваємо вершкове масло і 2 ст. л. цукрової пудри до кремоподібної маси. Потроху вмішуємо у остиглий крем. В останню чергу додаємо коньяк.

5. Смужки тіста ріжемо по горизонталі на половинки. Нижню половинку змащуємо вершковим кремом і накриваємо верхньою половинкою.

6. При подачі прикрашаємо цукровою пудрою.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт слойок зі шпинатом.