Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
250 г рису
Українцям будуть виплачувати дві пенсії одночасно: хто отримає більше грошей
Двом категоріям українців не перерахують пенсію: хто та чому залишиться без надбавки
Влаштувався на роботу — забудь про ТЦК: юрист роз’яснив несподівану норму для призовників
Головне за 7 червня: українцям скасовують виплати, ТЦК відмовляються від "бусифікації", а українцям підняли тарифи
250 г очищених креветок
15 мл оливкової олії
300 г свіжих печериць
морська сіль і чорний перець за смаком
1 головка цибулі
60 мл соєвого соусу
5 ст. л. тертого сиру паремезан
спеції за смаком
5 зубчиків часнику
Приготування:
1. Промиваємо та нарізаємо скибочками шампіньйони. Обсмажуємо в сковороді з цибулею на оливковій олії, поки рідина не випарується. Солимо, перчимо і промиваємо. Додаємо спеції.
2. Окремо варимо рис.
3. Креветки варимо, чи обдаємо окропом. Коли гриби готові, додаємо в них креветки, пару хвилин, помішуючи, потім додаємо рис, соєвий соус, ще раз перемішуємо. Посипаємо тертим пармезаном, посипаємо спеціями і тушкуємо на вогні пару хвилин.
4. В кінці додаємо часник для аромату.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжною сирної запіканки.