Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 6
Інгредієнти:
450 г сиру
Школяр отримає 5 балів, навіть якщо написав на 9: вчителі включають "суб'єктивність" та занижують оцінки
Арктичний холод та потужні снігопади: українців попередили про екстремальну зиму
Дату зимових канікул буде змінено: до чого готуватись батькам і школярам
Хто має право на частку у спадку навіть попри заповіт
400 мл молока
40 г картопляного крохмалю
3 яйця
150 г цукру
10 г ванільного цукру
25 г вершкового масла
сіль на кінчику ножа
Приготування:
1. Міксером збиваємо сир з молоком. Потім додаємо яєчні жовтки, крохмаль, цукор і ванільний цукор. Гарненько перемішуємо.
2. Окремо збиваємо білки і щіпку солі. Далі виливаємо в підготовлену масу.
3. Змащуємо маслом форму для випічки. Дно посипаємо меленими сухарями. Заповнюємо її сирною масою, а зверху викладаємо шматочки масла. На середній температурі випікаємо протягом 45 хвилин до золотої скоринки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт слойок зі шпинатом.