Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 6

Інгредієнти:

½ гарбуза

Популярні новини зараз

Нові правила грошових переказів: які суми стануть приводом для перевірки

Дату зимових канікул буде змінено: до чого готуватись батькам і школярам

Лист-пастка від ТЦК: повістки тепер приходять так, що відкрутитись буде неможливо

Покарання будуть жорсткими: українців зобов'язали замовляти послуги для лічильників на воду

Показати ще

200 мл вершків

сіль і зелень за смаком

10 шт. тигрових креветок

3 зубчики часнику

перець за смаком

50 г вершкового масла

Приготування:

1. Нарізаємо гарбуз на квадратні шматки. Варимо до розм'якшення, додаємо зелень і часник. Після того як гарбуз буде готовий, подрібнюємо його до стану пюре, додаємо вершки і ставимо на маленький вогонь на кілька хвилин.

2. У той же час на вершковому маслі і часнику смажимо креветки протягом декількох хвилин.

3. У тарілку кладемо креветки, а зверху наливаємо суп. Подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бісквітного торта з домашньої пастилою.