Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
30 г руколи
Українських біженців повертають на батьківщину: кому доведеться приїхати додому
Школярі масово викидають обіди: що не так з новим шкільним меню
Польща штрафуватиме українців за дітей
Уроки стають коротшими, перерви – довшими: що зміниться у школах з 2025 року
20 г сиру пармезан
100 г заморожених білих грибів
20 мл оливкової олії
4 шматка чіабатти
Приготування:
1. Масло розігріваємо на сковороді і обсмажуємо нарізані гриби на середньому вогні 5-7 хвилин, солимо і перчимо за смаком.
2. Хліб скроплюємо оливковою олією і теж підсмажуємо на сковорідці до хрусткої скоринки. Викладаємо гриби на хліб, зверху кладемо кілька шматочків рукколи, а потім тонкі скибочки пармезану.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рисової локшини зі свининою і каррі.