Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

30 г руколи

Популярні новини зараз

Головне за 7 червня: українцям скасовують виплати, ТЦК відмовляються від "бусифікації", а українцям підняли тарифи

Без скандалів і бусиків: ТЦК переходять на нові правила мобілізації

Українцям масово скасовують соцвиплати: влаштують ретельну перевірку - за що каратимуть

Клієнти на межі бунту: ПриватБанк стягує комісію за відсутність операцій по карті

Показати ще

20 г сиру пармезан

100 г заморожених білих грибів

20 мл оливкової олії

4 шматка чіабатти

Приготування:

1. Масло розігріваємо на сковороді і обсмажуємо нарізані гриби на середньому вогні 5-7 хвилин, солимо і перчимо за смаком.

2. Хліб скроплюємо оливковою олією і теж підсмажуємо на сковорідці до хрусткої скоринки. Викладаємо гриби на хліб, зверху кладемо кілька шматочків рукколи, а потім тонкі скибочки пармезану.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рисової локшини зі свининою і каррі.