Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

30 г руколи

Популярні новини зараз

Повістки посиплються прямо в SMS: звідки українцям чекати несподіванок окрім ТЦК

Податкова остаточно залізе в гаманці українців: банки почнуть здавати інформацію про рахунки

Гороскоп на сьогодні, 19 квітня: субота непередбачуваних змін і несподіваних зустрічей

Заробив більше ніж треба - плати штраф: українцям встановили нові правила

Показати ще

20 г сиру пармезан

100 г заморожених білих грибів

20 мл оливкової олії

4 шматка чіабатти

Приготування:

1. Масло розігріваємо на сковороді і обсмажуємо нарізані гриби на середньому вогні 5-7 хвилин, солимо і перчимо за смаком.

2. Хліб скроплюємо оливковою олією і теж підсмажуємо на сковорідці до хрусткої скоринки. Викладаємо гриби на хліб, зверху кладемо кілька шматочків рукколи, а потім тонкі скибочки пармезану.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рисової локшини зі свининою і каррі.