Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

30 г руколи

Популярні новини зараз

Як працюватимуть "мобільні ТЦК": не автобуси з повістками, а нова тактика мобілізації

Депортують одразу в ТЦК: Польща почала висилати українців - кого вже чекають на кордоні

Пенсіонерам виплатять щомісячну компенсацію: у кого збільшаться виплати

Кожен десятий робить це замість сексу: дослідники показали невтішну статистику

Показати ще

20 г сиру пармезан

100 г заморожених білих грибів

20 мл оливкової олії

4 шматка чіабатти

Приготування:

1. Масло розігріваємо на сковороді і обсмажуємо нарізані гриби на середньому вогні 5-7 хвилин, солимо і перчимо за смаком.

2. Хліб скроплюємо оливковою олією і теж підсмажуємо на сковорідці до хрусткої скоринки. Викладаємо гриби на хліб, зверху кладемо кілька шматочків рукколи, а потім тонкі скибочки пармезану.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рисової локшини зі свининою і каррі.