Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1год
Порції: 3
Інгредієнти:
1 цибуля
Боржників більше не питатимуть: податкові борги спишуть автоматично
Росіяни готують найпотужніші удари по Україні
Дату зимових канікул буде змінено: до чого готуватись батькам і школярам
Лист-пастка від ТЦК: повістки тепер приходять так, що відкрутитись буде неможливо
250 г яловичого фаршу
320 г соусу больньезе
450 г картоплі
25 г вершкового масла
3 ст. л. молока
Приготування:
1. Для початку готуємо картопляне пюре. Додаємо в нього масло і молоко. Гарненько перемішуємо.
2. Обсмажуємо на сковороді цибулю з фаршем. Додаємо соус болоньєзе і тушкуємо близько півгодини.
3. Потім просто кладемо на тарілку фарш, а зверху картопляне пюре.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт м'ятного печива.