Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 35 хвилин
Порції: 8
Інгредієнти:
80 г вершкового масла
В окріп або холодну воду: як правильно варити пельмені та макарони насправді
ТЦК отримали нові повноваження: кому можуть анулювати діючу відстрочку
В школах пропонують запровадити нові правила: за що суворо каратимуть
В українців перевірять житло – прийдуть додому
80 г цукру
160 г борошна
20 г м'яти
1 яйце
Приготування:
1. Подрібнюємо разом листя м'яти і цукор протягом хвилини, щоб вийшов м'ятний цукор.
2. Змішуємо з олією і збиваємо до однорідності. Додаємо борошно і перемішуємо.
3. Потім вбиваємо яйце і змішуємо до тих пір, поки не вийде тісто.
4. Від тіста відриваємо маленькі грудочки, в долонях розкачуємо кульки і сплющуємо їх пальцями. Викладаємо на застелений папером лист.
5. Розігріваємо духовку до 175 градусів. Випікаємо печиво протягом 20-22 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт кебаб-плова.