Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1год
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г філе баранини
Школяр отримає 5 балів, навіть якщо написав на 9: вчителі включають "суб'єктивність" та занижують оцінки
Небезпечний чай на полицях магазинів: як вибрати якісний напій
Мобілізація та оголошення у розшук: на кого полюватимуть ТЦК у жовтні 2025
Покарання будуть жорсткими: українців зобов'язали замовляти послуги для лічильників на воду
4 головки цибулі
50 г баранячого сала
2 склянки рису
4 склянки води
½ склянки топленого масла
перець і сіль за смаком
Приготування:
1. Воду доводимо до кипіння і вливаємо половину масла, всипаємо рис і варимо на слабкому вогні без кришки, поки вода не випарується. Потім поливаємо другою половиною масла, накриваємо кришкою і тримаємо на слабкому вогні до повної готовності.
2. Баранину пропускаємо через м'ясорубку, змішуємо з цибулею, сіллю і перцем. Потім обсмажуємо в салі, заливаємо збитими яйцями і запікаємо в духовці.
3. При подачі на стіл рис викладаємо гіркою на блюдо, зверху кладемо запечений фарш.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ледачих вареників в мікрохвильовці.