Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
2 яйця
Популярні новини зараз
Показати ще
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне"
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
125 г цукру
250 г мигдалю
125 г цукатів
½ ч. л. меленої гвоздики
½ ч. л. меленої кориці
щіпка мускатного горіха
100 г цукрової пудри
Приготування:
1. Половину мигдалю подрібнюємо в борошно, половину рубаємо ножем.
2. Збиваємо яйця і цукор, поки цукор повністю не розчиниться.
3. Далі змішуємо мигдаль, цукати, прянощі, додаємо в яєчну масу.
4. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Викладаємо тісто на деко і випікаємо 15-20 хвилин.
5. Для глазурі змішати цукрову пудру з 2-3 ст. л. води.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грибного супу з плавленим сиром.