Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
2 яйця
Схема з лічильниками: українцям нараховують космічні борги за світло
В жодному випадку не залишайте картку вдома до 31 грудня: Ощадбанк зробив заяву для всіх українців
Кабмін ухвалив тариф: скільки будемо платити за куб газу з 1 січня
Покарання за банківські картки: українців востаннє попередили
125 г цукру
250 г мигдалю
125 г цукатів
½ ч. л. меленої гвоздики
½ ч. л. меленої кориці
щіпка мускатного горіха
100 г цукрової пудри
Приготування:
1. Половину мигдалю подрібнюємо в борошно, половину рубаємо ножем.
2. Збиваємо яйця і цукор, поки цукор повністю не розчиниться.
3. Далі змішуємо мигдаль, цукати, прянощі, додаємо в яєчну масу.
4. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Викладаємо тісто на деко і випікаємо 15-20 хвилин.
5. Для глазурі змішати цукрову пудру з 2-3 ст. л. води.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грибного супу з плавленим сиром.