Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

2 яйця

Популярні новини зараз

Гороскоп на сьогодні 20 листопада: успіх на роботі Близнюків, приплив енергії Раків та реалізація планів Козерогів

Українці стануть безхатьками: яка сума боргу може залишити без житла

В українців перевірять житло – прийдуть додому

Уроки по 30 хвилин та короткі перерви: школи переходять на новий графік навчання

Показати ще

125 г цукру

250 г мигдалю

125 г цукатів

½ ч. л. меленої гвоздики

½ ч. л. меленої кориці

щіпка мускатного горіха

100 г цукрової пудри

Приготування:

1. Половину мигдалю подрібнюємо в борошно, половину рубаємо ножем.

2. Збиваємо яйця і цукор, поки цукор повністю не розчиниться.

3. Далі змішуємо мигдаль, цукати, прянощі, додаємо в яєчну масу.

4. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Викладаємо тісто на деко і випікаємо 15-20 хвилин.

5. Для глазурі змішати цукрову пудру з 2-3 ст. л. води.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грибного супу з плавленим сиром.