Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

2 яйця

Популярні новини зараз

Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві

Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте

Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень

Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців

Показати ще

125 г цукру

250 г мигдалю

125 г цукатів

½ ч. л. меленої гвоздики

½ ч. л. меленої кориці

щіпка мускатного горіха

100 г цукрової пудри

Приготування:

1. Половину мигдалю подрібнюємо в борошно, половину рубаємо ножем.

2. Збиваємо яйця і цукор, поки цукор повністю не розчиниться.

3. Далі змішуємо мигдаль, цукати, прянощі, додаємо в яєчну масу.

4. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Викладаємо тісто на деко і випікаємо 15-20 хвилин.

5. Для глазурі змішати цукрову пудру з 2-3 ст. л. води.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грибного супу з плавленим сиром.