Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 8

Інгредієнти:

100 г темного шоколаду

Популярні новини зараз

Мобілізація та оголошення у розшук: на кого полюватимуть ТЦК у жовтні 2025

Арктичний холод та потужні снігопади: українців попередили про екстремальну зиму

Готують потужний обстріл: експерт спрогнозував дату наступної масованої атаки

Хто має право на частку у спадку навіть попри заповіт

Показати ще

100 г вершкового масла

2 ст. л. борошна

4 ст. л. коричневого цукру

щіпка солі

200 г м'якого сиру

2 ст. л. цукрової глазурі

2 яйця

2 банана

Приготування:

1. Шоколад і масло дрібно нарізаємо і топимо на водяній бані.

2. Яйце збиваємо з цукром, потім з'єднуємо з шоколадом, додаємо сіль і борошно і дуже ретельно змішуємо.

3. Банан розминаємо виделкою до консистенції пюре. Подрібнюємо з сиром, яйцем і цукром до однорідності.

4. У форму для випічки викладаємо папір або фольгу. Виливаємо у форму половину шоколадної суміші. Зверху кладемо декілька ложок крему. Далі чергуємо їх.

5. Верхній шар рівняємо ножем.

6. Розігріваємо духовку до 175 градусів. Випікаємо брауні протягом 30 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти на рецепт карпачо з печериць.